«Нова пошта» вийшла відкрила відділення в Австрії

Компанія «Нова пошта» вийшла на ринок Австрії з власною курʼєрською доставкою. Це пʼятнадцята країна, де запрацював найбільший український приватний поштовий оператор, йдеться у повідомленні пресслужби компанії. 

Форум «Енергія бізнесу» у Києві вже 9 жовтня

Бізнес будує нову енергореальність, забезпечуючи незалежність в умовах блекаутів. 9 жовтня на форумі «Енергія бізнесу» обговоримо технології та інвестиції, що змінюють правила гри на енергоринку. Дізнайтеся, як адаптувати бізнес до майбутніх енергетичних викликів, за посиланням. 

Деталі

  • Клієнти «Нової пошти» можуть замовити адресну доставку документів та посилок з України на будь-яку адресу в Австрії, між населеними пунктами Австрії та з Австрії до інших європейських країн. 
  • Термін доставки з України – від пʼяти днів, по Австрії та в інші європейські країни – від одного дня.
  • Кур’єр може забрати оплачене та запаковане відправлення з будь-якої адреси в країні для подальшої доставки. 
  • До доставки приймаються відправлення вагою до 30 кг та вартістю до 150 євро (7000 грн). Послуга доступна як для приватних осіб, так і для представників бізнесу.
  • Вартість адресної доставки з України в Австрію: документи – 700 грн; посилки до 2 кг – 800 грн; посилки до 10 кг – 1350 грн; посилки до 30 кг – 2600 грн.
  • «Нова пошта вперше змінила формат і вийшла на ринок країни з винятково адресною доставкою, зазначив Олександр Лисовець, CEO Nova Post Europe. По Відню доставляють курʼєри «Нової пошти», а решту території країни обслуговує партнер – компанія GLS.

Контекст

На серпень 2024 року український поштово-логістичний оператор «Нова пошта» був присутній на ринках 14 країн: Молдови, Польщі, Литви, Чехії, Румунії, Німеччини, Словаччини, Естонії, Латвії, Угорщини, Італії, Іспанії, Франції та Великої Британії. 

За підсумками другого кварталу українській поштово-логістичній групі Nova Post вдалося досягти позитивного операційного результату на ринках Польщі, Молдови та Чехії, повідомив СЕО Nova Post Europe Олександр Лисовець.

За результатами 2023 року «Нова пошта» доставила на 30% більше посилок, ніж у 2022-му – 412 млн відправлень. Зокрема, компанія доставила 10,2 млн міжнародних посилок, що удвічі перевищує кількість роком раніше. Мережа відділень і поштоматів «Нової пошти» в Україні за 2023 рік збільшилася майже на 5000 одиниць, до 27 050. Загалом покриття мережі зросло за рік на 20%.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *