Німецький виробник будматеріалів Fixit планує запустити другий завод в Україні

Німецька компанія-виробник будівельних матеріалів Fixit отримала інвестиційну страховку від уряду Німеччини на будівництво другого заводу в Україні, повідомив премʼєр-міністр Денис Шмигаль, пише «Інтерфакс-Україна».

Ключові факти

  • За словами Шмигаля, Україна хоче, аби німецький бізнес інвестував в країну, зокремаʼ у відновлення, і в рамках шостого німецько-українського економічного форуму буде підписано низку важливих угод.
  • «Компанія-виробник будівельних матеріалів Fixit побудує другий завод в Україні та отримає для цього інвестиційну страховку від уряду Німеччини, яку буде підписано тут, на полях бізнес-конференції», – сказав Шмигаль у Берліні.
  • Очільник уряду зазначив, що компанія Fixit отримає кредит німецького банку KfW на €12 млн. «Це дуже важливий і знаковий проєкт», – повідомив він.

Контекст

Також на форумі Шмигаль повідомив, що німецький оборонний концерн Rheinmetall та «Українська оборонна промисловість» утворили спільне підприємство. ТОВ «Рейнметал – Українська оборонна промисловість» було зареєстровано 18 жовтня. Нове ТОВ буде здійснювати обслуговування та ремонт техніки, поставленої партнерами Україні. 

На цьому підприємстві буде проходити локалізація виробництва провідних зразків техніки Rheinmetall AG.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *