Маск заявив, що Цукерберг відмовився від бою у римському Колізеї

Найбагатша людина у світі, голова Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив, що голова Meta Марк Цукерберг відхилив його пропозицію провести бій у клітці у римському Колізеї. Про це він написав у X.

У Forbes Ukraine є спільнота в LinkedIn. Там ми пишемо практичні кейси компаній, розповідаємо про інноваційну економіку та публікуємо поради з особистого розвитку і управління командою. Жодних новин. Приєднуйтесь за цим посиланням

Ключові факти

  • За словами Маска, він запропонував Цукербергу локацію для проведення бою, але той проігнорував пропозицію.
  • «Я пожартував у X про бій проти Цукерберга. Марк сказав: «Пришли мені локацію». Італія любʼязно запропонувала Колізей. Марк відмовився. Я запропонував його дім, як «безпечне місце». На жаль, він, хм, «подорожував». Чи є місце, де він готовий битися?», – написав Маск.

Контекст

Конкуренція між двома гендиректорами посилилася після того, як Meta випустила соціальну мережу Threads, яка безпосередньо конкурує з X Маска.

52-річний Маск викликав на бій 39-річного Цукерберга наприкінці червня. Голова Tesla опублікував повідомлення у Twitter, що «готовий до поєдинку в клітці» з Цукербергом. На це голова Meta відповів скріншотом твіту Маска: «Повідомте, де зустрінемося».

Цукерберг, ентузіаст бойових мистецтв, цього року брав участь у турнірі з джиу-джитсу. Маск сказав раніше, що він готується до бою.

6 серпня Маск заявив, що запропонований ним бій у клітці з Цукербергом транслюватиметься в прямому етері на X.

Водночас Цукерберг запропонував провести бій 26 серпня. Перший відповів, що йому, можливо, знадобиться операція.

11 серпня Маск повідомив, що домовився з італійською владою про місце проведення бою з Цукербергом.

Цього тижня Цукерберг заявив, що відмовляється від чуток про бій у клітці з Маском, назвавши свого опонента «несерйозним».

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *