Маркетплейс для репетиторів BUKI потрапив до рейтингу перспективних EdTech-компаній від Time

Маркетплейс для репетиторів BUKI увійшов в список «висхідних зірок» EdTech 2024 року від видання Time. У рейтингу компанія посіла шосту сходинку та стала єдиною з України.

Ключові факти

  • Видання Time та Statista визначили найкращі 250 EdTech-компанії 2024 року. Рейтинг ґрунтується на оцінці фінансової стійкості та впливу у галузі. Перше місце у ньому посіла сінгапурська компанія Emeritus.

Маркетплейс для репетиторів BUKI потрапив до рейтингу перспективних EdTech-компаній від Time /Фото 1

Фото: скріншот Time

  • Крім виділення провідних компаній у галузі освітніх технологій, також видання опублікувало рейтинг «Висхідні зірки», щоб виділити організацій, які мали найвищі темпи зростання доходів за останні три роки. Очолила цей список платформа онлайн-навчання Scaler Academy, що базується в Індії.
  • Також до цього списку увійшов маркетплейс BUKI з України, він посів шосте місце.

Маркетплейс для репетиторів BUKI потрапив до рейтингу перспективних EdTech-компаній від Time /Фото 2

Фото: скріншот Time

Контекст

BUKI – класичний освітній маркетплейс. Учень або його батьки обирають відповідного репетитора, залишають заявку і домовляються про заняття. Найбільший попит на шкільні дисципліни: англійську, німецьку, математику, фізику, історію.

BUKI заснував Вадим Синжерецький у 2013 році разом із Олександром Ярусевичем та Валентином Бовчалюком. Усі троє навчалися на фізфаку Київського університету імені Шевченка. У 2016-му стартап розгорнув міжнародну експансію, а ще за два роки засновники почали стабільно отримувати зарплату. Станом на кінець листопала 2021-го Україна приносила стартапу до 40% доходів, ще 20% – Польща, решта – Казахстан, Іспанія та Мексика.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *