Магазин «Сільпо» у Дніпрі відновив роботу після ракетної атаки

З вівторка, 27 лютого, мережа «Сільпо» відновила роботу супермаркета в ТРЦ Appolo у Дніпрі, йдеться в пресрелізі. Наприкінці грудня минулого року цей торгово-розважальний центр зазнав ракетного удару.

📲 45 секунд – на один пост, 20 хвилин на день, щоб дізнатися головні економічні та бізнесові новини. Підписуйтеся на Telegram-канал Forbes Ukraine, щоб економити час.

Ключові факти

  • Торговий комплекс був пошкоджений у результаті ракетного атаки РФ по Дніпру, але вже відсьогодні «Сільпо» відновив свою роботу. 
  • Відтепер у Дніпрі працюватимуть 14 супермаркетів мережі «Сільпо». 

Контекст

ТРЦ Appolo входить до трійки найбільших ТРЦ Дніпра. Його орендна площа сягає 30 000 кв. м. У 2019 році була побудована друга черга ТРЦ, інвестором якої, за даними Interfax-Україна, було ТОВ «Континент», що належить власнику мережі магазинів з продажу парфумерно-косметичної продукції ProStor Вадиму Тугаю.

Вранці 29 грудня 2023 року російська ракета пошкодила ТРЦ Apollo у Дніпрі. Пряме влучання ракети у фасад знищило чотири магазини, розповідав Forbes директор департаменту оренди ТРЦ Apollo Олексій Сіліцов.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *