Компанія з орбіти Злочевського продає транспортну фірму групі «Ковальська»

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив компанії з групи «Ковальська» придбати транспортну компанію «Вінтер Карго». Рішення ухвалено на засіданні АМКУ 8 лютого, йдеться на сайті відомства.

Головні матеріали Forbes Ukraine у email-розсилці. Раз на тиждень на вашій пошті.

Дякуємо за підписку Підписатися

Ключові факти

  • Надано дозвіл ТОВ «Ковальська сировина» на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Вінтер Карго», що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства, повідомив АМКУ.
  • Сфера діяльності «Вінтер Карго» – перевезення вантажів річковим та автомобільним транспортом, а також складське господарство, свідчать дані в системі YouControl. Власником ТОВ значиться АТ «ЗНВКІФ «Скайфол», а кінцевими бенефіціарами – Анна та Каріна Злочевські, доньки ексміністра екології Миколи Злочевського.

Контекст

ТОВ «Ковальська Сировина» входить у групу компаній «Ковальська», яка минулого року придбала компанії та обладнання для видобутку річкового піску у Київській і Чернігівській областях. Група планує видобувати до 1 млн т піску на рік.

Промислово-будівельна група «Ковальська» обʼєднує понад 20 підприємств у сфері видобутку сировини, виробництва продукції та будівництва. Продукція представлена ​​брендами «Бетон від Ковальської», «Авеню», Siltek та іншими.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *