H&M Group планує поступово відновити роботу магазинів в Україні з листопада

Компанія H&M Group має намір знову відкрити свої магазини в Україні, вони поступово відновлюватимуть роботу з листопада, йдеться в релізі. Ритейлер тимчасово закрив магазини після початку вторгнення РФ, 24 лютого 2022 року.

У Forbes Ukraine є спільнота в LinkedIn. Там ми пишемо практичні кейси компаній, розповідаємо про інноваційну економіку та публікуємо поради з особистого розвитку і управління командою. Жодних новин. Приєднуйтесь за цим посиланням

Ключові факти

  • H&M Group перебуває в тісному діалозі з партнерами та представниками влади і вже здійснює підготовку до повторного відкриття більшості магазинів, де це можливо.
  • Компанія планує надати інформацію щодо відновлення роботи в конкретних локаціях пізніше.
  • «Після тривалих обговорень із глобальними та місцевими зацікавленими сторонами ми готові розпочати процес повторного відкриття більшості наших магазинів», – повідомив регіональний менеджер регіону Східна Європа Мемет Арісой.
  • Також у компанії повідомили, що планують співпрацювати з організаціями на місцях і брати участь у програмах допомоги та відновлення.

Контекст

H&M заснована 1947-го у Швеції. Крім бренда H&M, компанії належать марки COS, Monki, Other Stories, Weekday, ARKET та Afound, а також мережа магазинів товарів для дому H&M Home. В Україні компанія відкрила перший магазин у 2018 році у Києві. За наступні три роки в столиці, Харкові, Одесі та Львові ритейлер відкрив ще близько десятка торговельних точок.

У 2022 році H&M мала намір запустити в Україні інтернет-магазин.

Компанія зупинила продажі в Росії на початку березня через війну в Україні. В липні 2022 року H&M заявила про повний вихід з російського ринку.

У вересні компанія повідомила Forbes, що її магазини в Україні залишаються закритими до подальшого повідомлення, ритейлер продовжує виплату зарплат своїм українським працівникам.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *