Depositphotos запускає ШІ-генератор ліцензованих зображень

Український фотосток Depositphotos спільно з Bria.ai запускає власний ШІ-генератор зображень, який створюватиме ексклюзивний і ліцензований контент, комерційно безпечний для бізнесу, йдеться у пресрелізі.

Головні матеріали Forbes Ukraine у email-розсилці. Раз на тиждень на вашій пошті.

Дякуємо за підписку Підписатися

Ключові факти

  • Новий інструмент надає стандартну ліцензію на цифрове та друковане використання згенерованих зображень на різних платформах, у рекламі, маркетингу, UI/UX дизайні, пакованні, газетах, журналах, книгах тощо.
  • Користувачі отримують ексклюзивну ліцензію на згенеровані зображення. Крім цього, Depositphotos не додають створений ШІ контент до стокової бібліотеки.
  • Новий інструмент не використовує елементи, захищені авторським правом, щоб уникнути ризиків.
  • Всі файли, створені за допомогою генераторавід Depositphotos, мають роздільну здатність 2048×2048 пікселів. Також генератор надає користувачам можливість створювати зображення просунутого рівня. Потрібно ввести детальний опис, щоб отримати чотири унікальні зображення на вибір для своїх проєктів і кампаній.
  • Зараз інструмент доступний для користувачів Depositphotos, які мають активні плани. Згодом компанія відкриє доступ до ШІ-генератора всім користувачам. 

Контекст

У жовтні 2021-го американська компанія VistaPrint, що входить до холдингу Cimpress, купила Depositphotos та дочірні проєкти за $85 млн. Серед них: онлайн-редактор Crello, фотостудію Lightfield тощо. Depositphotos продовжив розвиватися як окремий бренд, а Crello перетворився на VistaCreate.

Засновник фотостоку Дмитро Сергеєв будував своє дітище з 2009 року й раніше називав стартову ціну $200 млн. За підсумками угоди Сергеєв отримав близько $47,9 млн і повністю відійшов від управління проєктом. У складі нового холдингу бізнесом керував Вадим Нехай. У жовтні 2023-го віцепрезидент українського фотостоку Depositphotos Нехай пішов з посади. Загалом він пропрацював у компанії понад 12 років. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *