Британська оборонна BAE Systems купує аерокосмічний бізнес Ball за $5,6 млрд

Провідна британська оборонна корпорація BAE Systems домовилася з американською корпорацією Ball про придбання її аерокосмічного підрозділу Aerospace & Technologies за майже $5,6 млрд. Про це йдеться у пресрелізі компанії з Великої Британії.

У Forbes Ukraine є спільнота в LinkedIn. Там ми пишемо практичні кейси компаній, розповідаємо про інноваційну економіку та публікуємо поради з особистого розвитку і управління командою. Жодних новин. Приєднуйтесь за цим посиланням

Ключові факти

  • «BAE Systems plc оголошує про укладання остаточної угоди про купівлю акцій для придбання бізнесу Ball Aerospace & Technologies за $5,55 млрд готівкою з урахуванням звичайних коригувань при закритті угоди», – йдеться у повідомленні.
  • Керівник BAE Systems Чарльз Вудберн зазначив, що придбання Ball Aerospace – це унікальна можливість додати до основного бізнесу високоякісне підприємство, що швидко росте, орієнтоване на технології, зі значними можливостями. 

Контекст

BAE Systems – провідний постачальник озброєнь на замовлення оборонних відомств Великої Британії та США. На його підприємствах працюють 93 000 осіб у 40 країнах. 

Раніше корпорація отримала замовлення на постачання зброї на рекордні $84 млрд. 

Серед найбільших угод у 2023 році – контракт на виробництво бойових машин для Чехії у розмірі $2,3 млрд; угода про постачання озброєнь та обладнання за британською програмою модернізації атомного підводного флоту на $3 млрд; угода з Саудівською Аравією з обслуговування винищувачів Typhoon на $4,7 млрд; угода на виробництво артилерійських снарядів калібру 155 мм та інших боєприпасів на $360 млн для британського уряду.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *