Аутсорсер GlobalLogic відкрив 10 мініофісів в Україні. Як він готується до блекаутів?

Сервісна компанія GlobalLogic готується до ймовірних блекаутів. Компанія відкрила 10 мініофісів у центральних та західних регіонах України з автономними джерелами живлення. Про це Forbes повідомила пресслужба GlobalLogic.

Ключові факти

  • Наразі в Україні працюють 10 мініофісів GlobalLogic в Івано-Франківську, Вінниці, Рівному, Тернополі, Ужгороді, Хмельницькому, Чернівцях, Полтаві та Дніпрі. Днями відкривається ще один офіс в Одесі. 
  • Один офіс може вмістити близько 10–12 осіб. Наразі компанія не планує відкривати нові, кажуть у пресслужбі. 
  • Причина відкриття нових мініофісів – ймовірні блекаути, повідомляє пресслужба компанії. Фахівці мають укриття, стабільний звʼязок, живлення та комфортні умови для співпраці, цитуються в релізі слова віцепрезидентки та операційної директорки GlobalLogic Анни Щербакової.
  • Головні офіси у Львові та Києві працюють у звичайному режимі, повідомляють у пресслужбі. У Миколаєві та Харкові – в обмеженому. 

Контекст

Взимку 2023-го компанія відкрила 11 мініофісів у різних містах, розповідав в інтерв’ю Forbes віцепрезидент зі стратегічних ініціатив GlobalLogic Андрій Яворський у серпні 2023-го. «Навесні їх закрили, бо люди перестали туди ходити. Але за потреби відкриємо їх знову», – додав він, згадуючи досвід блекаутів.

GlobalLogic – частина японської корпорації Hitachi. Глобальний штат – близько 30 000 інженерів в усьому світі, з них понад 20% – в Україні. GlobalLogic активно розширюється у Європі. Компанія має понад 2000 інженерів у Польщі, близько 700 – у Словаччині, майже 1000 – у Румунії.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *