Арнольд Шварценеггер продав свій годинник Audemars Pigue за €270 000

Актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер продав свій годинник Audemars Pigue за €270 000, пише Die Presse. Раніше через нього Шварценеггера затримали в аеропорту Мюнхена.

15 лютого Forbes проводить бізнес-конференцію AgriFood, де визначимо перспективи розвитку української агропромисловості. Понад 25 cпікерів із Enzym, HD-group, IMK, Raiffeisen Bank та інших компаній. Нетворкінг, воркшопи, бізнес-знайомства. Купити квитки можна за цим посиланням.

Ключові факти

  • Годинник продали на аукціоні під час благодійного заходу в готелі Stanglwirt, організатором якого виступила «Кліматична ініціатива Шварценеггера» в австрійському місті Кіцбюел.
  • Стартова ціна годинника становила €50 000, а у підсумку його продали за €270 000. Загалом аукціон зібрав понад €1,3 млн, які спрямують на «Кліматичну ініціативу Шварценеггера».

Контекст

17 січня Шварценеггера затримали в Мюнхені після проходження митного контролю в аеропорту, писав Bild. Причиною затримання став його коштовний годинник. Він був зроблений спеціально для актора, Шварценеггер носив його в кількох фільмах. На корпус годинника нанесено зображення торса актора і написано: Arnold Classic. Загалом у світі було випущено 20 таких годинників.

Арнольд Шварценеггер продав свій годинник за €270 000. Через нього актора затримували в аеропорту Мюнхена /Фото 1

Годинники Audemars Piguet. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *