Apple відновлює продажі смарт-годинників завдяки рішенню суду США про тимчасове зупинення заборони

Компанія Apple зможе продавати нові годинники Apple Watch після того, як заборона на імпорт була тимчасово припинена апеляційним судом у середу, 27 грудня, що стало великою перемогою виробника iPhone, пише CNBC.

Даруємо 40% знижки на річну диджитал-підписку на сайт Forbes. Оформлюйте зараз і заощаджуйте 720 грн за промокодом BESTPRICE. Підписуйтесь за цим посиланням.

Ключові факти

  • У заяві Apple сказано, що моделі Apple Watch Series 9 та Ultra 2 надійдуть у продаж у магазинах Apple у середу і що вони будуть доступні в Інтернеті, починаючи з четверга, 28 грудня.
  • «Ми дуже раді повернути покупцям повну лінійку Apple Watch до нового року», – заявив представник Apple.
  • У суді повідомили, що задовольнили клопотання про тимчасове призупинення заборони «тією мірою, в якій тимчасово припиняються судові накази».

Контекст

Згідно зі звітом компанії, бізнес Apple з виробництва пристроїв, товарів для дому та аксесуарів, що включають Apple Watch, навушники AirPods й інші продукти, у третьому кварталі 2023 року приніс дохід у розмірі $8,28 млрд.

Компанія Masimo, що займається технологіями медичного моніторингу, звинуватила Apple у тому, що вона вкрала її технологію пульсоксиметрії та впровадила у популярні Apple Watch. Функція вимірювання кисню в крові вперше була додана до Apple Watch у 2020 році в моделі Series 6. У той час вирувала пандемія коронавірусу.

Apple призупинила продажі свого смарт-годинника Series 9 і Ultra 2 в США після програшу патентної суперечки. Техногігант намагався врятувати сегмент, що дає $17 млрд виручки. 

Адміністрація президента США Джо Байдена відмовилася накласти вето на рішення про заборону імпорту та продажу Apple Watch. Після цього Apple подала екстрений запит з проханням до Апеляційного суду США по федеральному округу призупинити ухвалу Комісії з міжнародної торгівлі США (ITC), яка передбачає, що Apple порушила патенти компанії Masimo.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *