ALLSTARSIT відкрила компанію AI LABS, орієнтовану на ринок штучного інтелекту

ІТ-компанія ALLSTARSIT відкрила дочірню компанію AI LABS, яка допомагатиме бізнесу розвиватися у напрямку штучного інтелекту, пише DOU. AI LABS заявила, що вже має перших клієнтів.

Forbes Ukraine випустив новий номер журналу. Придбати його з безкоштовною доставкою можна за цим посиланням. У журналі: перший список найкращих роботодавців для ветеранів, список перспективних молодих українців «30 до 30», 40 компаній, які вийшли на іноземні ринки під час війни, історії Марії Берлінської, Всеволода Кожемяки та загалом майже два десятки текстів.

 Ключові факти

  • AI LABS надаватимуть послуги за такими напрямами: Computer Vision, Natural Language Processing (NLP), Autonomous Driving, Data Scientist, Deep Learning.
  • У компанії вже працює близько сотні висококваліфікованих ІТ-спеціалістів, зазначили в ALLSTARSIT. 
  • Працівники розповіли, що акцентують на позиціях Data Annotation Specialists, Data Labeling Specialists, NLP Specialists. «Фактично всі наші поточні AI-проєкти переходять під крило нової компанії. Керуватиме нею СЕО ALLSTARSIT Соломон Амар», – повідомили DOU у компанії.
  • В AI LABS додали, що вже мають перших клієнтів. До кінця 2023 року планують знайти нових та відкрити більше вакансій, особливо на українському ринку. 
  • Офіси AI LABS та ALLSTARSIT знаходяться в бізнес-центрі «Гулівер» у Печерському районі Києва. Частина команд також працює дистанційно або з обраних мереж коворкінгів у різних країнах.

Контекст

Раніше одна з найбільших ІТ-компаній в Україні SoftServe запустила GenAI Lab – лабораторію генеративного штучного інтелекту. Це окремий дослідницький напрям, у межах якого компанія експериментуватиме й створюватиме нові технологічні рішення на основі генеративного ШІ.

AllSTARSIT зі штаб-квартирою в Києві займається розробкою програмного забезпечення та IT-рекрутингом на аутстаф. Компанія має центри розробки в Україні, країнах Центральної та Східної Європи та офіси продажів у Великій Британії, Німеччині та США. 

Серед партнерів AllSTARSIT – Intel, Microsoft, Visa, IBM, SAP, Motorola та інші світові корпорації.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *