30 українських компаній отримають гранти від EU4Business

Переможцями програми від EU4Business стали 30 українських компаній, вони отримають гранти до €25 000 на розвиток власної справи. Про це повідомила пресслужба Мінцифри. 

Тільки до 7 січня даруємо 40% знижки на річну диджитал-підписку на сайт Forbes. Оформлюйте зараз і заощаджуйте 720 грн за промокодом BESTPRICE. Підписуйтесь за цим посиланням.

Ключові факти

  • Переможцями стали бізнеси, які працюють над інноваційними продуктами та послугами, або активно розширюються на експорт. Загальний фонд грантів – €750 000.
  • Компанії-переможці розташовані у 12 областях України. 27% з них заснували або очолюють жінки.
  • Грантоотримувачі мають використати грантові кошти до 31 березня 2024 року та відразу відзвітуватися про успішне виконання своїх грантових проєктів.

Гроші на бізнес. 30 українських компаній отримають гранти від EU4Business /Фото 1

Для збільшення клікніть на картинку

Контекст

Грантова хвиля відбулася в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка співфінансується Європейським Союзом та Урядом Німеччини й реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Інформаційні партнери: Міністерство цифрової трансформації, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес. Партнером-виконавцем ініціативи є Український фонд стартапів. Гранти сприятимуть реалізації цілей урядової ініціативи #єРобота під егідою Міністерства економіки.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *