У соцмережі X зʼявилися аудіо- та відеодзвінки

Соціальна мережа X (Twitter) запровадила функцію аудіо- та відеодзвінків. Користувачі почали отримувати повідомлення про доступ до нової функції при відкритті застосунку, пише The Verge.

Ключові факти

  • Функція доступна для всіх преміум-користувачів сервісу, але поки що тільки в додатку для iOS.
  • Як повідомив власник соцмережі Ілон Маск, зараз ця функція є ранньою версією.
  • Активувати функцію можна за допомогою нового перемикача в налаштуваннях, де можна вибрати користувачів: тих, хто є у адресній книзі; тих, на які підписані; або верифікованих користувачі (можна вибрати всі три категорії).
  • Офіційного оголошення про запуск нової функції від компанії поки немає, лише зʼявився загадковий допис на сторінці соцмережі:

Контекст

У серпні цього року гендиректорка соцмережі Х Лінда Яккаріно повідомила, що відеодзвінки стануть новою функцією соцмережі.

За задумом Ілона Маска нововведення має стати частиною трансформації X в «застосунок для всього». Він заявляв, що дзвінки будуть доступні на різних операційних системах «без використання номера». 

Раніше Маск протестував у X функцію онлайн-трансляцій, зігравши в Diablo 4.

У жовтня стало відомо, що X незабаром запустить два нові рівні преміальних підписок. За словами Маска, одна з анонсованих підписок коштуватиме дешевше, ніж поточні $8 на місяць, але не зменшить кількість реклами. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *