У порту Рені пошкоджені зерносховища і техніка після нічної атаки Росії

У ніч на 16 серпня ворожий безпілотник атакував держпідприємство «Ренійський морський торговельний порт» (Одеська область), повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак, опублікувавши фото наслідків влучання БпЛА.

У Forbes Ukraine є спільнота в LinkedIn. Там ми пишемо практичні кейси компаній, розповідаємо про інноваційну економіку та публікуємо поради з особистого розвитку і управління командою. Жодних новин. Приєднуйтесь за цим посиланням

Ключові факти

  • За його словами, внаслідок влучання російського БпЛА в два металевих склади ангарного типу виникло загорання двох тракторів і виявлено займання шроту у складі, розташованому поруч, на площі 10 кв. м.
  • «Загиблих і постраждалих немає. Терористи продовжують воювати з продовольством», – наголосив Єрмак.

Росіяни вночі атакували порт Рені (фото) /Фото 1

Росіяни вночі атакували порт Рені (фото) /Фото 2

Контекст

Раніше сьогодні голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що ворог вночі двічі атакував область дронами-камікадзе Shahed-136/131. За його словами, було влучання по одному з портів Дунаю.

Після виходу з «зернової угоди» Росія неодноразово бомбила українські порти та зерносховища. За даними віцепремʼєр-міністра з відновлення Олександра Кубракова, лише у липні внаслідок атак РФ пошкоджено та частково знищено 26 об’єктів портової інфраструктури та пʼять цивільних суден.

У ніч на 2 серпня росіяни знову спрямували ударні БпЛА на Одеську область, руйнувань зазнали будівля «Морвокзалу», елеватор, зернові ангари, резервуари одного з вантажних терміналів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *