Xerox продає бізнес у Росії та йде з ринку

Один із світових лідерів у галузі технологій друку та управління документами американська Xerox залишає Росію і продає своє російське дочірнє підприємство, йдеться у заяві. Бізнес купує місцевий менеджент.

Ключові факти

  • У компанії нагадали, що на початку вторгнення в Україну Xerox обмежила свою діяльність у Росії.
  • Зазначається, що ці обмежені операції включали бізнес лише з конкретними клієнтами та партнерами за повного дотримання всіх застосованих санкцій. Зараз Xerox припиняє свою діяльність у РФ і продає російську філію місцевому керівництву.
  • ТОВ «Ксерокс (СНД)» продовжує працювати як незалежна організація та найближчим часом змінить назву, пише «Коммерсантъ».

Контекст

Xerox – американська корпорація, один зі світових лідерів у галузі технологій друку та управління документами, піонер масового випуску копіювальних апаратів. Заснована у 1906 році під назвою Haloid Company вона спочатку займалася виробництвом фотопаперу. У 1958-му компанія була перейменована в Haloid Xerox, а в 1961 році – у Xerox Corporation.

У березні 2022-го Xerox Holdings Corp. призупинила постачання продукції до Росії, повідомляв головний фінансовий директор компанії Ксавʼє Хейсс.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *