Снігопад в Україні. Що відбувається на дорогах

В Україні 27 листопада ускладнений рух автошляхами через погіршення погоди. Станом на 7:30 найгірша ситуація в Одеській області, йдеться у повідомленнях Мінінфраструктури та ДСНС.

Ключові факти

  • Через сильний сніг та пориви вітру до 30 м/с на дорогах утворюються перемети заввишки до 1,5 метра.
  • Найбільше снігу – на дорогах Одещини (70 – 200 см) та Миколаївщини (до 60 см). На півночі України – 20 – 30 см, на заході та в центрі – 10 см.
  • Через аномальну кількість снігу та сильні пориви вітру в Одеській області дуже складний рух на 14 ділянках.
  • За даними Головного управління ДСНС в Одеській області, із заметів звільнено 519 автівок, з них 15 автобусів і 12 карет швидкої допомоги. З проїжджих частин доріг та будинків прибрано 41 дерево.
  • Від ДСНС залучено: 181 одиниця техніки та 678 рятувальників, працює 55 пунктів незламності. З початку негоди за допомогою до рятувальників звернулось 65 осіб. Рятувальники продовжують надавати допомогу громадянам. Загалом врятовано 1636 людей, з яких 104 дитини.
  • У Миколаївській області чотири складні ділянки, у снігу опинилися сім транспортних засобів. У Кіровоградській області – три ділянки, 60 транспортних засобів потрапили в замети.
  • Сильний вітер заважає оперативно розчищати автошляхи, попри залучення додаткової техніки. Зараз на дорогах працює 1273 одиниці техніки та 1438 робітників. За добу використали 25,5 т піщано-сольової суміші та 343 т чистої солі.

В Україні через негоду ускладнений рух автошляхами. Найгірша ситуація на Одещині /Фото 1

В Україні через негоду ускладнений рух автошляхами. Найгірша ситуація на Одещині /Фото 2

В Україні через негоду ускладнений рух автошляхами. Найгірша ситуація на Одещині /Фото 3

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *