Росія випустила по Україні 110 ракет, більшу частину було збито – Зеленський

РФ 29 грудня вранці випустила по Україні приблизно 110 ракет, більшу частину збито. Про це повідомив президент Володимир Зеленський, коментуючи російську ракетну атаку.

Даруємо 40% знижки на річну диджитал-підписку на сайт Forbes. Оформлюйте зараз і заощаджуйте 720 грн за промокодом BESTPRICE. Підписуйтесь за цим посиланням.

Ключові факти

  • Зеленський наголосив, що ворог атакував цивільні обʼєкти: пологовий будинок, навчальні заклади, торговий центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, парковка. 
  • «Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя та інші міста. Сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: «Кинджали», С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505. Приблизно 110 ракет було випущено, більшість збита», – заявив президент.
  • Зеленський пообіцяв, що Україна «обовʼязково відповість терористам на їхні удари».

Контекст

Зранку 29 грудня РФ завдала масованого ракетного удару по Україні. Під час повітряної тривоги пролунали вибухи в Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі та інших містах та областях. Є загиблі та поранені. Більше про ворожу атаку – тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *