Росія пошкодила електромережі у Харкові внаслідок обстрілу, можливі перебої зі світлом

У середу, 18 жовтня, окупанти завдали удару по Індустріальному району Харкова, повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов. Тип озброєння наразі встановлюється.

Ключові факти

  • Об 11:48 в області оголосилии повітряну тривогу, в ОВА закликали громадян перебувати в укриттях, адже окупанти почали завдавати ударів.
  • Внаслідок атаки є пошкодження електромережі, можливі перебої зі світлом.
  • Фахівці екстрених служб працюють на місці та фіксують наслідки чергового обстрілу.
  • О 12:37 в області знову оголосили повітряну тривогу. Повітряні сили ЗСУ попереджають про загрозу застосування балістичного озброєння для східних, південно-східних областей.
  • За уточненою інформацією фахівців Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок атаки постраждала жінка 67 років, вона отримала осколкові поранення і шпиталізована до медичної установи.

Контекст

У ніч на 18 жовтня російські війська нанесли шість ракетних ударів по території міста Запоріжжя, один з ударів прийшовся на багатоквартирний житловий будинок в центральній частині міста, повідомляє голова Запорізької ОВА Юрій Малашко. Наразі відомо про двох загиблих і чотирьох постраждалих. Ще три людини вважаються зниклими безвісти.

Зранку окупанти атакували ракетами передмістя Дніпра, є загиблі і постраждалі внаслідок атаки, повідомив міський голова Борис Філатов. Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що росіяни обстріляли село Обухівка. У МВС повідомили, що на місці працюють рятувальники, поліцейські, медична служба. Пораненим надають допомогу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *