Польські фермери поновили блокування ПП «Корчова – Краківець» і «Медика – Шегині»

У четвер, 18 квітня, польські протестувальники відновили блокування руху вантажівок у пунктах пропуску «Медика – Шегині» та «Корчова – Краківець», повідомляє Державна прикордонна служба. Легкові автомобілі та автобуси пропускають у звичному режимі.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • На напрямку пункту пропуску «Краківець» обмежується рух вантажних транспортних засобів, які прямують у бік України.
  • У напрямку «Шегині» блокується рух як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд. 
  • За наявною у Держприкордонслужби інформацією, протестувальники планують блокувати рух у «Краківці» до 9:00 20 квітня, в «Шегині» – до 9:00 19 квітня.
  • Станом на ранок у чергах на території Польщі на цих напрямках очікують на проїзд у бік України близько 1500 вантажівок.
  • Ускладнень для руху легкових автомобілів та автобусів не передбачається.

Контекст

Прикордонна криза між Польщею та Україною триває понад рік: протести то вщухають, то набирають нових обертів, кордон блокували як польські перевізники, так і фермери.

Наразі кордон блокують польські фермери, їхні актуальні вимоги більше стосуються невдоволення аграрною та зеленою політикою ЄС. Деталі загострення ситуації читайте у хронології польсько-української кризи від Forbes Ukraine.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *