«Нова пошта» відкрила відділення у столиці Латвії Ризі

Латвія стала третьою країною Балтії та восьмою європейською країною, де запрацювало відділення та власна кур’єрська доставка Nova Post. Про це повідомила пресслужба «Нової пошти». 

Ключові факти

  • Перше відділення Nova Post працює щодня за адресою: м. Рига, Tērbatas iela 30, Centra rajons, Rīga, LV-1011. У відділенні можна відправити та отримати документи, посилки та вантажі до 100 кг. 
  • Доставка з України в Латвію – від пʼяти діб, а вартість складає: документи – 250 грн; посилки до 2 кг – 400 грн; посилки до 10 кг – 600 грн; посилки до 30 кг – 1200 грн; вантажі від 30 до 100 кг – 40 грн за кожен кілограм.
  • Також компанія запускає курʼєрську доставку Nova Post на будь-яку адресу по всій Латвії. Викликати курʼєра можна через сайт та мобільний додаток. Доставка або забір відправлення кур’єром із адреси сплачується додатково +100 грн для відправлень до 30 кг або +250 грн за кожні 100 кг.

Контекст

Nova Post вже відкрила 68 відділень у Латвії, Естонії, Литві, Польщі, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині та Молдові.

Загалом компанія планувала цьогоріч інвестувати у закордонні відділення понад €10 млн і вийти на довоєнний рівень доставки міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків.

Торік «Нова пошта» доправила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок з України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).  

Упродовж 2022 року виторг компанії зріс на 13,6% – до 23,7 млрд грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *