«Нова пошта» відкрила перше відділення у Естонії

Nova Post відкрила перше відділення у Таллінні, повідомила пресслужба поштового оператора. Таким чином Естонія стала восьмою європейською країною, в якій компанія розпочала роботу.

Ключові факти

  • У НП повідомили, що цьогоріч відкривають відділення у всіх країнах Балтії. Зокрема, у березні Nova Post вийшла на ринок Литви. 
  • «Сьогодні відкриваємо перше відділення в Естонії, а вже через тиждень запрацюємо у Латвії. Загальні інвестиції у наш розвиток в країнах Балтії складають €300 000», – сказав CEO Nova Post Europe Олександр Лісовець.
  • У першому відділенні Nova Post в Таллінні клієнти можуть отримувати та відправляти в Україну документи, посилки та вантажі до 1000 кг. Доставка з України в Естонію займатиме від 5 діб.
  • Також клієнти можуть викликати курʼєра, щоб зробити відправлення на будь-яку адресу по всій Естонії. 

Контекст

Nova Post вже відкрила 66 відділень у Естонії, Польщі, Литві, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині та Молдові. 

Загалом упродовж року компанія планує інвестувати у закордонні відділення понад €10 млн і вийти на довоєнний рівень доставки міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків.

Торік «Нова пошта» доправила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок із України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).  

Упродовж 2022 року виторг компанії зріс на 13,6% – до 23,7 млрд грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *