McDonald’s відкрив ще один ресторан на автомагістралі. Він став 100-м у мережі

У четвер, 28 грудня, мережа McDonald’s відкрила новий ресторан, розташований у Стоянці, на 20-му кілометрі після виїзду з Києва, йдеться у пресрелізі. McDonald’s продовжує відкривати ресторани уздовж автострад.

Даруємо 40% знижки на річну диджитал-підписку на сайт Forbes. Оформлюйте зараз і заощаджуйте 720 грн за промокодом BESTPRICE. Підписуйтесь за цим посиланням.

Ключові факти

  • Новий McDonald’s знаходиться в комплексі з автозаправною станцією та поруч із супермаркетами.
  • Це вже другий ресторан на автошляху міжнародного значення «Київ-Чоп», у листопаді цього року на ньому відкрився McDonald’s у Житомирській області.
  • У новому McDonald’s площею понад 430 квадратних метрів передбачений зал на 102 місця та тераса на 132 місця. У ресторані для замовлення встановлені термінали самообслуговування, а на МакДрайві – модернізовані цифрові дисплеї.
  • Ресторан і МакДрайв працюватимуть з 09:00 до 21:00.
  • Заклад у Стоянці став 100-м рестораном серед тих, які нині працюють в Україні.

Контекст

До 24 лютого 2022 року мережа McDonaldʼs налічувала 109 ресторанів у 24 містах України.

20 вересня минулого року McDonaldʼs розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні.

Протягом року McDonald’s відкрив три ресторани неподалік автобанів – у Яремчі, Олександрії та поблизу Житомира. Мережа відкриває заклади на трасах тільки «у певних ключових точках на шляху», звичних для водіїв. Чому McDonald’s пішов на траси, читайте у матеріалі Forbes. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *