Кількість користувачів «Дії» – майже 20 млн. Над якими послугами працює Мінцифри

На третій рік існування порталом державних послуг «Дія» користується майже 20 млн користувачів, Мінцифри наразі працює над новими послугами. Про це повідомив віцепремʼєр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час конференції Forbes Tech у Львові.

Ключові факти

  • «Дія», запущена у 2020 році, вже налічує майже 20 млн користувачів. З того часу сервіс добре показав себе з точки зору безпеки, переконаний Федоров. «Немає жодних витоків даних, працює системно», – додав він. 
  • На кінець листопада 2023-го у Мінцифри працюють над низкою нових послуг через «Дію». Серед них – «єВідновлення», «єНотаріат», документи про освіту, «єБронювання», «єШлюб», «єПідприємець», перереєстрація авто та «Дія Офіс». 

У Мінцифри працюють над низкою нових посуг через «Дію».

У Мінцифри працюють над низкою нових посуг через «Дію».

Контекст

Майже ще один мільйон користувачів зареєструвався у застосунку протягом весни-осені 2023-го. Ще в травні 2023-го «Дією» користувалося лише 19 млн українців, розповідав Федоров на саміті Diia in DC у Вашингтоні. 

Популярний додаток нерідко підроблюють. Шахраї використовують фейкову «Дію», щоб виманювати в українців дані карток, забирати чужі посилки та виїжджати за кордон. 

Дисклеймер: Заголовок та лід новини було виправлено після публікації. Уточнено число користувачів застосунку «Дія».

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *