Group DF Фірташа підписала меморандум з корейською Hyundai Engineering

Group DF International Дмитра Фірташа підписала меморандум про взаєморозуміння з Hyundai Engineering Co. Корейська компанія готова розглядати участь у повоєнному відновленні хімічної промисловості України, йдеться у пресрелізі Group DF.

Ключові факти

  • Підписаний документ передбачає співпрацю сторін у створенні спільних інвестиційних проєктів у галузі виробництва добрив як на території України, так і в інших юрисдикціях, зазначається у пресрелізі.
  • Зокрема, йдеться про плани спільного будівництва нових та реконструкції існуючих хімічних заводів, що належать Group DF.
  • «Компанія готова розглядати варіанти участі у повоєнному відновленні хімічної промисловості України. Ми щиро віримо у перспективи відновлення інфраструктури, відновлення та будівництва заводів з газопереробки», – зазначив Lim Seung Jae, старший віцепрезидент Hyundai Engineering Co.
  • Роберт Шертер-Джонс, CEO Group DF International, зазначив, що група також розглядає різнобічну співпрацю з Hyundai Engineering Co у проєктах з відновлення та розширення логістичної інфраструктури.

Контекст

Hyundai Engineering Co. займається інженерними рішеннями у галузі промислового будівництва, архітектури, інфраструктури, а також управління активами. Компанія здійснює свою діяльність у сфері екологічно чистої енергії. У галузі промислового будівництва компанія надає комплексні рішення у галузі інженерного проєктування, а також проєктування будівництва, закупівель та будівництва великих промислових обʼєктів. 

В галузі архітектури компанія займається бізнес-проєктами, повʼязаними з промисловими обʼєктами, звичайною архітектурою та житловим будівництвом.

В галузі інфраструктури компанія реалізує проєкти «розумних міст» та проєкти, повʼязані чистою енергетикою.

Hyundai Engineering Co. є всесвітньо відомою компанією-підрядником з інжинірингу, закупівлі та будівництва заводів, повʼязаних з переробкою нафти та газу, у тому числі заводів з виробництва добрив та хімічних речовин.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *