Forbes та robota.ua нагородили найкращих роботодавців України. Хто потрапив у трійку

Forbes Ukraine та сайт пошуку роботи robota.ua назвали найкращих роботодавців України 2024 року. Нагородження відбулося 25 квітня під час форуму «НадЛюди», який присвячений лідерству в командах та організаціях під час війни.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Лідером рейтингу 2024 року стала IT-компанія Intellias.
  • На другій сходинці – ще одна представниця IT-сфери – компанія Headway.
  • Третє місце посіла Philip Morris (FMCG). 
  • Головний висновок дослідження – працівники 50 найкращих компаній стали значно лояльнішими до своїх роботодавців. Середній індекс лояльності (NPS) за рік збільшився на 10 відсоткових пунктів (в.п.), до 78%.
  • Повний рейтинг «Найкращі роботодавці України 2024» буде опублікований на сайті Forbes Ukraine найближчим часом.

Контекст 

Це вже четверте дослідження місць роботи, друге за час великої війни. І воно стало наймасштабнішим за всю історію цього проєкту.

Forbes отримав 41 875 анкет від співробітників понад 200 компаній, що на 50% більше, ніж минулого року. 

Для підготовки рейтингу Forbes та Robota.ua розіслали анкети найбільшим роботодавцям країни, а також надали змогу подати заявку на участь усім охочим.

Відповіді співробітників становлять 70% ваги у підсумковій оцінці. Ще 20% – оцінка експертів з пошуку кадрів та профільних редакторів Forbes Ukraine, 10% – на основі інформації з відкритих джерел.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *