АЗС «Авантаж 7» зупинили роботу в Київські області

Автозаправні станції мережі «Авантаж 7» у Київській області зупинили роботу. При цьому у Києві станції продовжують працювати, пише enkorr. Напередодні мережа підвищила роздрібні ціни на всі види пального у Києві й Київській області.

Ключові факти

  • У Києві працюють усі три станції «Авантаж 7», АЗС закриті лише у Київській області, повідомили на «гарячій лінії» компанії. 
  • Напередодні ввечері «Авантаж 7» анонсував закриття цих АЗС у зв’язку з позбавленням ліцензій на роздрібну торгівлю пальним.
  • «Сьогодні неочікувано Руслан Рачинський, заступник начальника ГУ ДПС у Київській області, скасував 20 ліцензій через формальну причину – не подання зміни юридичної адреси. Нічого нового. Завтра вранці АЗС Київської області припинять працювати», – повідомила компанія на сторінці у Facebook. 
  • Також у мережі вважають, що начебто через це ціни на скраплений газ зростуть до 32 грн/л.

Контекст

Напередодні «Авантаж 7» підвищила роздрібні ціни на всі види пального відразу на 5 грн/л лише у Києві й Київській області. Ціна на бензин А-95 зросла до 54,95 грн/л, на дизпальне — до 56,55 грн/л. Автогаз здорожчав до 31,95 грн/л, що на сьогодні є найбільшою ціною серед українських АЗС.

На початку жовтня у компанії «Авантаж 7» заявили про анулювання ліцензій для 53 її станцій, через що ті нібито вимушені були зачинитися. 

Як зазначає enkorr, Державна податкова служба проводить цілеспрямовану роботу з роздрібними мережами, які демонструють мінімальне податкове навантаження. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *